Placeholder

 

5-GANGEN MENU

 

CANAPE / ZEEBAARS / SPERZIEBOON

MOSSELEN / GOCHUJANG / LAMSOOR

GEFERMENTEERDE DAIKON / FOREL / ZALM KAVIAAR

 

IRISH MÒR 1 / ROYAL BELGIAN CAVIAR / WAGYU A5 supplement € 17.00 p.p.

 

HAMACHI / AVOCADO / PONZU

SCHELVIS / POMPOEN / VADOUVAN

DORADE / BISQUE/ CURRY

PARELHOEN / PARMEZAAN / CEASAR SALAD

DRY AGED ENTRECÔTE RUBIA GALLEGA I.P.V. PARELHOEN supplement € 15.00 p.p.

APPEL / VLIERBLOESEM / BASILICUM

 

Koffiegarnituren

Deze menu wordt u aangeboden aan €85.00 ex dranken. Indien gewenst kan u deze uitbreiden naar een all-in formule aan €125.00 (water, aangepaste wijnen/bieren/non-alcoholische alternatieven t.e.m. het hoofdgerecht, koffie/thee met bijbehorende garnituren).

Placeholder

A LA CARTE

VOORGERECHTEN

Tartaar kalf / wilde bloemkool / Royal Belgian Caviar* €38.00

Wagyu / daslook / boleet €35.00

Noordzeegarnaal / hoeve ei / jonge prei €38.00

Hamachi / avocado / ponzu € 38.00

Wijting / komkommer / mierikswortel €35.00

*Royal Belgian Caviar is een lokale kaviaar van Turnhoutse bodem met een wereldwijde kwaliteitsreferentie.

HOOFDGERECHTEN

Côte à l’os / sla / friet €42.00 p.p. (per twee te nemen).

Entrecôte / sla / friet €39.00

Wagyu A5 / slahart / furi kake €68.00

Kalfszwezerik / peterseliewortel / sauce “Bordelaise” €44.00

Zeebaars / zoutkorst / kreeftenbearnaise €40.00

Tarbot / Irish mor 1 / bloemkool €45.00

Parelhoen / ceasar salad / espuma parmezaan €38.00

DESSERTEN

Dame blanche €15.00

Moelleux / chocolade / vanille  €15.00

Kaas* / brioche / chutney €18.00

Appel / vlierbloesem / basilicum €15.00

*Kaasselectie door Domus Casei, lokale kaashandelaar regio Turnhout.

FOR THE KIDS

Filet pure / groenten / friet €22.00

Vis naar marktaanbod / groenten / friet €22.00

Placeholder

3-GANGEN MENU
€55.00 ex. dranken
€85.00 incl. dranken

4-GANGEN MENU
€70.00 ex. dranken
€105.00 incl. dranken

5-GANGEN MENU
€85.00 ex. dranken
€125.00 incl. dranken

Inclusief dranken bevat het water, aangepaste wijnen/bieren/non-alcoholische alternatieven t.e.m. het hoofdgerecht en koffie/thee met bijhorende garnituren.

INFORMATIE

A la carte is beperkt tot tafels van vier personen.

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we uitsluitend ons 5-gangen menu en dit voor de gehele tafel.

Omdat we u graag rustig laten genieten, nemen we de bestelling van het menu ten laatste op om 13.00 & 20.00 uur.

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse marktaanvoer. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten die soms niet voorhanden zijn. Aanpassingen aan het menu die niet op voorhand werden doorgegeven, resulteren in een meerprijs van 15.00 euro p.p.

Meld bij reservatie of u iets te vieren heeft en wij voorzien iets leuks!

Maak uw reservatie