Reserveringen voor Oudejaarsavond via info@restaurantbink.beClose

Placeholder

FULL EXPERIENCE

AMUSES
Zeeuwse mossel / tsukiakari rijst / Dashi
Gerookte zalm / pie tee / mierikswortel
Chèvre / pickles / tête de moine

OPTIONELE AMUSES
Irish Mór type 1 oester / Royal Belgian Caviar /
Botanische kruiden – supplement € 17.00 p.p.

3-5 GANGENMENU
Albacore tonijn / wasabi / dille
Heilbot / pompoen / yuzu kosho *
Coquille / trompette de la mort / vin jaune **
Fazant / girollen / pastinaak
Mandarijn / kalamansi / yoghurt

CHEF’S BITE: FLAMMKUCHEN / TRUFFEL / ROMIGE KAAS €20.00 p.p.

Dry aged ribeye i.p.v. fazant
supplement € 15.00

KOFFIEGARNITUREN
Madeleine / Madeira / tonka
Huisgemaakte speculaas
Crème brûlée / sinaasappel / five spices

Placeholder

3-GANGEN MENU
€55.00 ex. dranken
€85.00 incl. dranken

4-GANGEN MENU *
€70.00 ex. dranken
€105.00 incl. dranken

5-GANGEN MENU **
€85.00 ex. dranken
€125.00 incl. dranken

6-GANGEN MENU (CHEF’S BITE)
€105.00 ex. dranken
€150.00 incl. dranken

Inclusief dranken bevat het menu, water, aangepaste wijnen/bieren/non-alcoholische alternatieven vanaf het eerste voorgerecht t.e.m. het hoofdgerecht en koffie/thee met bijhorende garnituren.

Placeholder

À LA CARTE

PRÉ VOORGERECHTEN

Flammkuchen / truffel / romige kaas €40.00

Irish Mór type 1 oester / Royal Belgian Caviar * / Botanische kruiden €17.00 per stuk

Royal Belgian Caviar * is een lokale kaviaar van Turnhoutse bodem met een wereldwijde kwaliteitsreferentie.

VOORGERECHTEN

Carpaccio Wagyu / bieslook / boleet €35.00

Noordzeegarnaal / hoeve ei / jonge prei €38.00

Albacore tonijn / wasabi / dille €29.00

Coquille / trompette de la mort / vin jaune €29.00

Heilbot / pompoen / yuzu kosho €29.00

Brioche / kreeft / Sauce Choron €40.00

Tartaar kalf / Royal Belgian Caviar €50.00

Placeholder

HOOFDGERECHTEN

Côte à l’os / sla / friet €42.00 p.p.

Dry aged ribeye / sla / friet €39.00

Wagyu A5 / sla / furikake €68.00

Kalfszwezerik / portobello / sauce “Bordelaise” €44.00

Fazant / girollen / pastinaak €38.00

Zeetong / aardpeer / mosselen €42.00

Tarbot / Irish Mór type 1 oester / bloemkool €45.00

Verse pasta / truffel / Belper Knolle €42.00

Verse pasta / kreeft / bisque / Royal Belgian Caviar €60.00

DESSERTEN

Dame blanche €15.00

Moelleux / chocolade / vanille €15.00

Kaas * / noten-vruchten brood / chutney €18.00

Mandarijn / kalamansi / yoghurt €15.00

Kaasselectie door Van Tricht *

FOR THE KIDS

Vlees naar marktaanbod / groenten / friet €29.00

Vis naar marktaanbod / groenten / friet €29.00

Placeholder

INFORMATIE

À la carte is beperkt tot tafels van vier personen.

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5-gangen menu en dit voor de gehele tafel.

Omdat wij u graag rustig laten genieten, nemen wij de bestelling van het menu ten laatste op om 14.00 & 20.00 uur.

Wij werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse marktaanvoer. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten die soms niet voorhanden zijn. Aanpassingen aan het menu die niet op voorhand werden doorgegeven, resulteren in een meerprijs van 15.00 euro p.p.

Gelieve cadeaubonnen met hun nummer steeds bij reservering te melden en mee te brengen naar het restaurant.

Maak uw reservatie