Placeholder

 

5-GANGEN MENU

 

GEROOKTE HEILBOT / MIERIKSWORTEL / ASPERGES

PARELHOEN / BRIOCHE / KIPPENLEVER

MOSSELEN / GOCHUJANG / LAMSOOR

 

IRISH MÒR 1 / ROYAL BELGIAN CAVIAR / WAGYU A5 supplement € 17.00 p.p.

 

TARTAAR KALF / SANBAIZU / SOJA

COQUILLES / BOLEET / GANZENLEVER

ZEEWOLF / RATATOUILLE / GEZOUTEN CITROEN

KWARTEL / ASPERGES / PIPPALI

DRY AGED ENTRECÔTE RUBIA GALLEGA I.P.V. KWARTEL supplement € 15.00 p.p.

CHEESECAKE / CHOCOLADE / RABARBER

 

Koffiegarnituren

Deze menu wordt u aangeboden aan €85.00 ex dranken. Indien gewenst kan u deze uitbreiden naar een all-in formule aan €125.00 (water, aangepaste wijnen/bieren/non-alcoholische alternatieven t.e.m. het hoofdgerecht, koffie/thee met bijbehorende garnituren).

Placeholder

A LA CARTE

VOORGERECHTEN

Tartaar kalf / wilde bloemkool / Royal Belgian Caviar* €38.00

Wagyu / daslook / morilles €35.00

Noordzeegarnaal / hoeve ei / jonge prei €38.00

Carpaccio van langoustine / tomaat / ponzu €34.00

Coquilles / boleet / ganzenlever €38.00

*Royal Belgian Caviar is een lokale kaviaar van Turnhoutse bodem met een wereldwijde kwaliteitsreferentie.

HOOFDGERECHTEN

Côte à l’os / sla / friet €42.00 p.p. (per twee te nemen).

Entrecôte / sla / friet €39.00

Wagyu A5 / slahart / furi kake €68.00

Kalfszwezerik / peterseliewortel / sauce “Bordelaise” €44.00

Zeebaars / zoutkorst / kreeftenbearnaise €40.00

Tarbot / Irish mor 1 / bloemkool €45.00

Filet Pure Wellington wijze €42.00

DESSERTEN

Dame blanche €12.00

Moelleux / chocolade / kaneel €12.00

Kaas* / brioche / chutney €15.00

Cheesecake / chocolade / rabarber €12.00

*Kaasselectie door Domus Casei, lokale kaashandelaar regio Turnhout.

FOR THE KIDS

Filet pure / groenten / friet €22.00

Vis naar marktaanbod / groenten / friet €22.00

Placeholder

3-GANGEN MENU
€55.00 ex. dranken
€85.00 incl. dranken

4-GANGEN MENU
€70.00 ex. dranken
€105.00 incl. dranken

5-GANGEN MENU
€85.00 ex. dranken
€125.00 incl. dranken

Inclusief dranken bevat het water, aangepaste wijnen/bieren/non-alcoholische alternatieven t.e.m. het hoofdgerecht en koffie/thee met bijhorende garnituren.

INFORMATIE

A la carte is beperkt tot tafels van vijf personen.

Op vrijdag- en zaterdagavond serveren we uitsluitend ons 5-gangen menu en dit voor de gehele tafel.

Omdat we u graag rustig laten genieten, nemen we de bestelling van het menu ten laatste op om 13.00 & 20.00 uur.

We werken uitsluitend met verse producten en hangen daarom af van de dagelijkse marktaanvoer. Gelieve ons te verontschuldigen voor ingrediënten die soms niet voorhanden zijn.

Meld bij reservatie of u iets te vieren heeft en wij voorzien iets leuks!

Maak uw reservatie